giresunspor

Bir yandan iç transfer çalışmalarına devam eden Kocaelispor yönetimi, diğer yandan da 2.Lig’de iddialı bir kadro oluşturmak adına dış transfer için de adımlarını atmaya devam ediyor.

Kocaelispor'un hücum bölgesi için Süper Lig deneyimi olan önemli bir isimle temasa geçtiği öğrenildi.

GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

Kocaelispor, kariyerinde Süper Lig’de Manisaspor, Karabükspor, Ç.Rizespor ve Gençlerbirliği takımlarda forma giyen bu sezonu ise 1.Lig ekiplerinden Giresunspor’da 27 maçta oynayan, kanat ve forvette oynayabilen 32 yaşındaki Ahmet İlhan Özek ile görüşme halinde. 5 kez A Milli Takım formasını da terleten Ahmet İlhan ile ücret konusunda anlaşma sağlanabilirse deneyimli futbolcu yeni sezonda Kocaelispor forması giyecek.

SÜPER LİG’DE 177 MAÇTA OYNADI

1988 Aydın doğumlu olan Ahmet İlhan Özek, futbola Aydınspor 1923’te başladı. 2.Lig’de Bozüyükspor formasıyla profesyonel kariyerine adım atan Ahmet İlhan 2.Lig’de 61 maçta forma giydi ve 18 gol kaydetti. Daha sonra Süper Lig’e transfer olan tecrübeli futbolcu sırasıyla Manisaspor, Karabükspor, Rizespor ve Gençlerbirliği’nde toplam 177 maça çıktı ve 20 gol attı. Son iki sezonu 1.Lig’de önce Gençlerbirliği ve sonra Giresunspor’da geçiren Ahmet İlhan 28 maça çıkıp 5 gol kaydetti.